Un ghid pas cu pas al relațiilor cupluri

Cele mai bune filme sexy din istorie

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta minute in cinematograf - minute folosit pentru a solicita, activati, precum si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun interpretare a porno: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel nivel de subiectivitate, precum si pe pelicula, examineaza din exterior limite ale ambiguitatii - mult astfel incat am s-ar putea nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti intre 2 caractere niciodata sugerat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol scurt de articole de imbracaminte cateva perechi mai mare, sau mult mai scurt, decat gasit in un vizitator viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau fraza semnificatie inimaginabil, chiar neplanificat semnificatie. La fel de natural, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau imita intimitate sub idilic, somptuos iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun erotic filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor propriu pofte si, de asemenea pasiuni. Deoarece filme nu doar inregistrare sexual si romantic vise, le descopera. Cate spectatori apreciat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista acumuleaza cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si actor sau starlet in o datorie care indeplinit sau schimbat audienta asteptari, sau doar capturat minute de frumusete, entuziasm sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare numai prin principal tema - specific, ca individ dorinta continua sa fie redus, neglijat sau eclipsat de politic angajament, daca nu de asemenea psihologic precum si, fizic suprimare. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai aclamati vedete in intreaga lume a arata un contrar circumstanta - un tip atat de asaltat de tragedie ca poate doar scapa in legat de sex licentiune. Controversa cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am simtit putin violata”), va, si, de asemenea posibil ar trebui, absolut nuanta cum se vede eficiente precum si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, incarcaturi de nume imitatori si copiati pisici (pierdere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) produs a in intreaga lume traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie lume, copulat superb, confidential insotitori precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "decent" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu scris de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) a dat titlul personaj firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte instalatii, constand din initial pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, si viata lunga, intr-o perioada de stiinta, precum si bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca o multime de ele distinct precum si gandite in propriul metoda. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o superioara ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de modern cerinte, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne a aratat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si ghidat acest uimitor pelicula referitor un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de robie pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in mult mai profunda si extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila despre anterior si, existent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, precum si Vizitați acest site confuzie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei muschi fara joc de cuvinte planificat precum si producerea momente crucial pentru viata lor psihologica.

image