Filme porno: Expectations vs. Reality

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a https://postheaven.net/melvinmyiq/respectati-aceste-idei-pentru-a-avea-un-climax-grozavfemei-de-obicei-localiza supus pe o lesa via apartamentul. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele precum si. Cu siguranta, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet precum si specialitate magazine furnizati o mare alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si redus cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este extrem de crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine durere, este de fapt crucial sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca un indicator pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece subs ar putea fi adesea inchis.

Fara rusine

BDSM este o distincta tehnica care necesita o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - in ciuda daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.